Baseline Fitness

You climb the mountain "not because Its there.." But in order to see what other peaks there are to reach.

Get Adobe Flash player

Start vandaag


Dieten zonder terugval 


Het Baseline Fitness systeem houd je gezond en in conditie voor de rest van je leven. Lagere kosten aan gezondheidszorg. Fun! 

Gemakkelijk vol te houden dankzij
afwisseling.


Zoek contact

WAT IS BASELINE? 
ELK DIEET EN BEWEEGPROGRAMMA WERKT. DAT IS EEN FEIT. ELKE METHODE WERKT OMDAT HET EEN BREUK IS MET JE REGULIERE EETPATROON.  

Het moment dat je het oude leefpatroon weer hervat, val je weer terug in je oude shape. Het is een vicieuze cirkel. Baseline Fitness is je ontsnappingsluik! 

Het is een intelligent systeem die je een vangnet geeft die je zelf aangelegd hebt waardoor de schade beperkt blijft en je een vechtende kans geeft om terug te komen op je oude niveau of zelfs naar optimale resultaten.

Hoe werkt het ?
Elk methode die je ooit geprobeerd hebt is onderdeel van je nieuwe aanpak, ook wanneer die niet gewerkt heeft. De moeite is achteraf nooit verspild is omdat je het leerproces aan den lijve hebt ondervonden. Er is altijd winst in kennis. 

Op deze manier is het Baseline systeem gevrijwaard van verkeerde uitgangspunten omdat je kunt leren leert van elke stap in het systeem en die kennis geeft je macht. Je zult weer controle over je lichaam terugkrijgen. 

De meeste dieeten houden geen rekening met je leefomstandigheden, Bestaan uit een slap guru verhaal zonder praktische of wetenschappelijke basis. Baseline fitness kan alleen werken door rekening te houden met je werkdruk, beschikbare vrije tijd, aanleg en doelstellingen. Het vraagt maar een ding aan je. Inzet. Je krijgt terug wat je er instopt.

TESTIMONIALS

MiKhail German

"..tussen de woestijn van valse beloften en hypes is Baseline Fitness een oase met lange termijn resultaten. Als je langdurig fysiek gezonder wordt dan zal je leven ook op alle andere gebieden aanzienlijk verbeteren.. -Mikhail German"


Vereisten


Je fysieke aanleg, alle sporten die je ooit hebt beoefend, alle dieten die je ooit hebt geprobeerd.


Je leefomstandigheden, je werkdruk, zijn de grenzen van je mogelijkheden..


Alle dieten die je ooit geprobeerd hebt en elke sport of afvalprogramma die je ooit beoefend hebt vormen bouwstenen.


Dankzij de baseline, een vangnet met basiswaarden val je nooit meer volledig terug (jojo effect) weet je precies hoe te handelen.