Baseline Fitness

You climb the mountain "not because Its there.." But in order to see what other peaks there are to reach.

Get Adobe Flash player

Start vandaag


Dieten zonder terugval 


Het Baseline Fitness systeem houd je gezond en in conditie voor de rest van je leven. Lagere kosten aan gezondheidszorg. Fun! 

Gemakkelijk vol te houden dankzij
afwisseling.


Zoek contact

Planning


                                                                   Advies

Begeleiding    


Red je het wel alleen? Mis je net dat beetje extra kennis om te slagen? Laat niets aan twijfel over om je wens in vervulling te laten gaan.

MIKHAIL GERMAN

Baselinefitness heeft mij en mijn klanten geholpen om een gezondere levensstijl te creëren. In mijn werk als psycholoog krijg ik veel te maken met fysieke en psychische klachten. Veel van deze klachten worden veroorzaakt door een levenswijze die onvoldoende gezond is. De klachten zijn vaak zaken zoals depressie, vermoeidheid en hoofdpijn. Als deze mensen vervolgens hun best doen om hun leven te beteren en terugvallen, ook wel het jo-jo effect genoemd, dan worden de klachten versterkt omdat de persoon zich nog machtelozer voelt. Tussen de woestijn van valse beloftes en hypes is Baselinesfitness een oase met lange termijn resultaten. Als je langdurig fysiek gezonder wordt zal je leven op alle andere gebieden ook aanzienlijk verbeteren. 

- Mikhail German