Baseline Fitness

You climb the mountain "not because Its there.." But in order to see what other peaks there are to reach.

Get Adobe Flash player

Start vandaag


Dieten zonder terugval 


Het Baseline Fitness systeem houd je gezond en in conditie voor de rest van je leven. Lagere kosten aan gezondheidszorg. Fun! 

Gemakkelijk vol te houden dankzij
afwisseling.


Zoek contact

Do you need
a
Reboot?


Zaterdagochtend en Zondagochtend
Park Delftse Hout 10:00 - 11:30


Reboot je bootcamp

Investeer in je sportzomer

VOORDELEN VAN BOOTCAMP


De beste sportschool vind je in de vrije natuur. Frisse lucht, ruimte en een inspirerende omgeving. Je kunt altijd nog eenzaam en alleen met alleen je muziek als gezelschap cardio en krachtoefeningen doen in je eigen tempo. Je presteert nu eenmaal beter in stimulerend gezelschap en geleid door kundige instructeurs.

START VANDAAG!


WERKEN AAN JE CORE

De spieren van je middenrif zijn de verbindende schakel tussen je bovenlichaam en je onderlichaam en zijn de doorslaggevende factor bij elke beweging die je lichaam maakt. De baseline fitness Reboot workout besteed uitgebreid aandacht aan het afslanken, sterker maken en verbeteren van de effectiviteit van je taille.

START VANDAAG!


Main Events


Voorjaar en
zomer 2013

Basic Reboot

Een workout van minstens een uur in groepsverband waarbij we rekening houden met het feit dat uw lichaam nog niet in conditie is en dat u onbekend bent met veel van de oefeningen. Ook bij blessuregevoeligheid of wanneer er noodzaak is voor spierherstel door bijvoorbeeld veel spierpijn is dit een uitstekende optie..

Hardcore Reboot

Een pittige training van tenminste 90 minuten waarbij de instructeur zich ten doel stelt om het uiterste uit u te halen en u op een weg naar meer kracht, hogere conditie en een betere shape geplaatst wordt.